Takip Et

/>

SON DAKİKA

MHP’nin Sultanhisar adayı Özer mi Burhaniye mi olacak?

23 Aralık 2023, Cumartesi 21:19

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultanhisar Belediye Başkan adaylığı için Hüseyin Özer ve Tolga Burhaniye isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Cumhur İttifakı’nın Aydın’daki 5 ilçeyi MHP’ye bırakma kararı ile bu ilçelerdeki siyasi hareketlilik de arttı.

Aydın’ın 17 ilçesinden Efeler, Söke, Germencik, Sultanhisar ve Karacasu ilçelerinin MHP adayları ile 31 Mart seçimlerine gideceği kararlaştırıldı.

AK Parti ve MHP genel merkezlerince alınan bu kararın ardından, yapılan anketlerde isimleri ön plana çıkan MHP Sultanhisar önceki dönem ilçe başkanı Tolga Burhaniye ve 2014 yılında Büyükşehir Yasası ile kapanan Salavatlı Belde Belediye Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Özer’in başkan adayı olacağı iddia edildi.

Sultanhisar’da Okan Uruk ile Niyazi Özpınar’ın da aday adayı olan isimler arasında yer aldığı öğrenilirken, babası Ahmet Burhaniye’den sonra uzun süre ilçe başkanlığı yapan ve bu görevini 24 Ağustos’ta devreden Tolga Burhaniye ve eski Başkan Hüseyin Özer’in Sultanhisar Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilen isimler olarak ön plana çıktığı siyasi kulislerde dillendirilmeye başladı. (ERDAL AYDIN)

 







 
Son Eklenen Haberler