Takip Et
  • 16 Şubat 2018, Cuma 18:59

Amerika'nın bir numaralı cihazı Medinova'da

Özel Medinova Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Göksun Karaman hastane bünyesindeki lazer tedavi merkezinin güvenilir olduğunu söyledi. Uzman kadrosu ile Aydınlılara hizmet eden merkezde son teknoloji olan Alexandrite ve ND:YAG cihazının kullanıldığının altını çizen Karaman, lazer epilasyon ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Lazer teknolojisini kullanmak isteyenlerin merkez ve hekim seçiminde dikkatli olması gerektiğini söyleyen Karaman, “ Lazer epilasyon, cihaz ve merkez seçiminde çok dikkat edilmesi gereken bir uygulama. Herkesin yanlış düşündüğü ve bildiği gibi herhangi bir yerde ve kişi tarafından uygulanması doğru değildir. Tıbbi cihazlar oldukları için mutlaka doktor kontrolünde kullanılmalıdır. Dozların kişinin özelliklerine göre ayarlanması çok önemlidir. Cildin yanması ve kalıcı izlerin önlenmesi için dozların bir hekim tarafından ayarlanması gerekir” dedi.

 

UZMAN KADRO, GÜVENİLİR TEDAVİ

Özel Medinova Hastesi bünyesinde bulunan Lazer Tedavi Merkezinin uzman kadrosuna dikkat çeken Prof. Dr. Göksun Karaman “Bütün hastalarımızı mutlaka ben görüyorum. Doz ayarlamasını arkadaşlarımız ile birlikte yapıyoruz. Cihazımız ödüllü bir cihazdır. Alexandrite ve ND:YAG ışık sistemlerini içerir. Erkek ve kadında yüz ve gövde için mevsim olarak yaza kaydırmadan tüm cilt tiplerinde kolayca kullanabildiğimiz bir cihazdır.Kıllanmanın hormonal bir problemin olup olmadığına bakılmalıdır. Bunların önceden belirlenmesi gerekiyor” diyerek hastane bünyesinde temiz bir ortamın sağlanmasından dolayı tedavi için merkezin tercih edilebileceğini söyledi.

 

YAZ AYLARI DOĞRU SEÇİM DEĞİL

Lazer epilasyon için yaz mevsiminin doğru bir zaman olmadığının altını çizen Karaman, yaş olarak da 16-18 yaş sonrası adetler düzene girdikten sonra tedaviye başlanabileceğine dikkat çekti.

 

KILCAL DAMARLARDA LAZER TEDAVİSİ

Prof. Dr. Göksun Karaman Lazer cihazının aynı zamanda damar tedavisinde de kullanıldığını söyleyerek şöyle konuştu; Epilasyonda çok önde gelen ve güçlü bir cihaza sahibiz. Lazer epilasyon dışında damar tedavileri de yapmak mümkündür. Yüzdeki ve bacaklardaki kılcal damarlarda çok başarılı sonuçlar elde edilebilir. Ayrıca cilt gençleştirme uygulaması da yine merkezimizde yapılmaktadır. (AYŞE YILMAZ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.