Takip Et

Aydın’da boşanma aşamasındaki eşini ağır yaralayan koca tutuklandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 5 gün önce boşanma aşamasındaki eşini aracı ile geldiği Muğla ilinden Nazilli’de bıçaklayarak kaçmasının ardında dün gece Nazilli’de kalmakta olduğu evde polis ekiplerince yakalandı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 5 gün önce boşanma aşamasındaki eşini aracı ile geldiği Muğla ilinden Nazilli’de bıçaklayarak kaçmasının ardında dün gece Nazilli’de kalmakta olduğu evde polis ekiplerince yakalandı. Edinilen bilgilere Emrah Kayaoğlu’nun olayı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçtığı 48 NV 141 plakalı otomobili Cumhuriyet Mahallesi 211 sokak üzerinde kapıları açık vaziyette terk edilmiş olarak polis ekiplerince bulundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Araştırmalarını sürdüren ve 35 kamera görüntüsü inceleyen polis ekipleri olayın peşini bırakmadılar. Nazilli Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları yoğun çalışmalar sonucu eşi Ayşe Kayaoğlu’nu Koca Cami Caddesi üzerinde tartıştıktan sonra bıçaklayarak kaçan Emrah Kayaoğlu’nu dün gece saatlerinde Turan Mahallesi 129 sokak üzerinde bulunan bir evde saklanırken yakalamayı başardılar.

Yakalanan Emrah Kayaoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanmakta olduğu öğrenildi.

Bu arada Ayşe Kayalıoğlu'nun ağır yaralı olarak sevkinin sağlandığı ADÜ Hastanesinde tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyiye doğru gittiği öğrenildi. Emrah Kayalıoğlu ise polis ekiplerinin sorgulama işlemlerini tamamlamasının ardından sevkinin sağlandığı Nazilli Adliyesine çıkarıldığı Mahkemece kasten yaralama suçundan tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk Evine teslim edildi. (ERDAL AYDIN) 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.