Takip Et

Aydın'da 30 kadın kasap aranıyor

Aydın Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Rahmi Terzi ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürü Zeynep Yılmaz, ziyaret ettikleri et entegre tesisinde ellerine aldıkları bıçak ile et sıyırma işlemi yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi ile SGK Aydın İl Müdürü Zeynep Yılmaz, Efeler Umurlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren et entegre tesisine ziyarette bulundu.

İşletme sahibi Vahit Yıldırım tarafından karşılanan İl Müdürleri Terzi ile Yılmaz, işletmeci Yıldırım'a, kurum teşvikleri ve uygulamalar hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra tesisi inceleyen ve tesis sahibi Yıldırım’dan faaliyetleri hakkında bilgiler alan Müdür Terzi ile Yılmaz’a iletilen sorun, kalifiye eleman bulamamak oldu. İl müdürleri et entegre tesisinde ellerini aldıkları bıçak ile et sıyırma işlemi de yaptı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, “Uludağ Et fabrikası için kasap olarak yetiştirilmek ve çalıştırılmak üzere 30 kadın aranmaktadır. Kasap olarak çalışmak isteyen kadınlarımızı Aydın İŞKUR İl Müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.