
Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, 15 Temmuz Darbe girişiminin birinci yıl dönümü nedeniyle Pamukören Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesislerinde yaşlılarla kahvaltıda bir araya geldi. Eşi Fatma Ertürk ile birlikte yaşlıları ağırlayan Başkan Ertürk, “Bir yıl önce ülkemizde yaşanan bu dış destekli hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi.
Belediye Başkanı Metin Ertürk, birinci yıl dönümünün anıldığı 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle yaşlılarla kahvaltıda buluştu. Eşi Fatma Ertürk, Meclis üyesi Ayşen Varol, Başkan Yardımcısı Mehmet Çömden’in eşi Nevin Çömden ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hatice Yavuz ve meclis üyelerinin eşlerinin katıldığı kahvaltıda, Kuyucak merkez mahallelerinden gelen yaşlılarla yakından ilgilenip hal hatırını soran Başkan Ertürk, değişik etkinliklerle yaşlılarla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.
"UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ"
15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümü anma etkilikleri kapsamında ilk yaşlarla bir araya geldiğini ifade eden Başkan Ertürk, “Bir yıl önce ülkemizde yaşanan bu dış destekli hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ülkemiz büyük bir badire atlattı. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.
YAŞLILAR, ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİNE GÖNDERİLECEK
Çanakkale'yi herkesin görmesi gerektiğine inandığını söyleyen Ertürk, “Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, kendi imkanları ile gidip görme fırsatı bulamamış 36 mahallemizdeki 65 yaş üzeri yaşlılarımızı Çanakkale Şehitliğine götüreceğiz. Bu günde günün anlam ve önemine istinaden yaşlılarımızla bir araya gelip onların gönüllerini alalım istedik. Yaşlılara yönelik bu etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.
KUYUCAKLI ŞEHİT KABRİ BAŞINDA ANILDI
Ardından, Kuyucak’a vekil olarak gelen Efeler Kaymakamı İzzettin Saygılı, İlçe Emniyet Amiri Hasan Özge, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erhan, vatandaş ve şehit yakınları ile birlikte Şehitlik abidesinde düzenlenen törenle çelenk koyan Başkan Ertürk ve beraberindekiler Kuyucaklı şehit Sabri Uçuş’un kabrini ziyaret edip mezarı başına karanfil bıraktı. Öğle namazına müteakip İlçe müftülüğü tarafından mevlit okutuldu. (GÜLAY ÖZTEKİN)
BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.