Takip Et
  • 3 Haziran 2025, Salı 13:49

Aydın'da alkollü sürücü dehşeti: "Hem aracıma çarptı hem polise küfretti"

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşanan trafik kazasında, alkollü olduğu öne sürülen bir sürücü hem park halindeki araca çarptı hem de olay yerinden küfürler savurarak kaçtığı iddia edildi. Kazada yaralanan vatandaş, yaşananları Aydın Denge Hattı'na ihbar ederek savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

KAZADAN SONRA YARDIM BEKLERKEN HAKARETE UĞRADI

Aydın’ın Efeler ilçesi Işıklı Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşanan kazada, park halindeki bir araca çarpan sürücünün olay yerinden kaçtığı bildirildi. Kazada omurgasından yaralanan ve parmağında çatlak oluşan Hakan Kundakçı isimli vatandaş, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı:

“Aşırı alkollü bu şahıs hem park halinde hanımın yanında durduğum araca çarptı. Omurgamda kırık, parmağımda çatlak var. ‘Geçmiş olsun’ der, yardım eder diye bekledim. 112’yi, trafiği, ambulansı çağıralım dediğimde ise ‘Neden trafik çağıracaksın? Gelse ne yapacaklar sanki o.... çocukları. En fazla ehliyetimi alırlar p....ler’ diyerek hem hakaret etti hem kaçtı.”

DEVLET GÖREVLİLERİNE AĞIR HAKARET İDDİASI

Kundakçı, sadece şahsi zarar görmediğini, olay yerinde devletin güvenlik güçlerine de ağır hakaretler edildiğine şahit olduğunu belirtti:

“Benim canım umurunda değil, hadi bana saygı göstermedi, ama sen bu ülkenin askerine, polisine nasıl böyle konuşabilirsin? Şeref yoksunu biriyle karşı karşıya kaldık.”

KAÇAN SÜRÜCÜNÜN KİMLİĞİ VE PLAKASI PAYLAŞILDI

Olayın ardından sosyal medya ve ihbar hatları aracılığıyla kamuoyuna bilgi veren Kundakçı, kazaya sebep olan kişinin 09 AEY 130 plakalı beyaz Toros marka araçla kaçtığını ve sürücünün isminin B.Y. olduğunu açıkladı. Kazanın ise saat 18.30 sularında gerçekleştiğini belirtti.

“EHLİYETİ ZATEN ALKOLDEN BAĞLIYMIŞ”

Kundakçı, sürücünün daha önce de alkollü araç kullanmaktan dolayı ehliyetine el konulduğunu iddia etti. Olay anına dair bir video kaydının da elinde bulunduğunu söyleyerek, sürücünün kaçış anını belgelediğini belirtti.

SAVCILIĞA VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE ÇAĞRI

Kundakçı, yaptığı ihbarda savcılığa ve kolluk kuvvetlerine çağrıda bulunarak şunları söyledi:

“Buradan Türk jandarma, trafik ve polislerine ağır küfürler edip sonra da kaçan bu kişi için savcılık ve adalet makamlarına ihbarımdır. Hâlen yakalanmadı. Gereği yapılsın.

SORUŞTURMA BAŞLADI MI?

Kazayla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturma başlatılıp başlatılmadığı konusunda henüz bir bilgi verilmedi. Vatandaşlar, sürücünün bir an önce yakalanmasını ve adaletin yerini bulmasını talep ediyor. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.