Takip Et

“Bunu kurumlar daha önceden planlayabilirdi”

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde daha yeni sıcak asfalt ile kaplanan cadde 20 metre mesafe ile 2 ayrı yerinden kazıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Duruma tepki gösteren Hasan Keskin, “Bunu kurumlar daha önceden planlayabilirdi. Böylelikle hem burada vatandaş mağdur olmayacaktı hem de ekonomik kayıp yaşanmayacaktı” dedi.

Osman Yozgatlı Mahallesi Cezaevi Caddesi’nde sıcak asfalt kısa aralıklarla yeni abone olanlar için kazılıp, doğalgaz hattı döşendi. Yolun kazılan kısımlarına dökülen betonların 2 günde parçalanmaya başlaması sürücüler için tehlike oluştururken, oluşturduğu toz da vatandaşın tepkisine neden oldu.

“20 METRE MESAFEYLE ASFALTIN İKİ AYRI YERİ KAZILMIŞ”

Doğalgaz hattının işlemleri daha önce tamamlanmadığı için sıcak asfaltın kazılmasına tepki gösteren Hasan Keskin, “Buradaki sıcak asfaltı yeni abone olanlar için 2 ayrı yerden kazmışlar. Kazılan yerlere tekrar asfalt dökülmesi gerekirken, beton döktüler. Bu dökülen betonlar 2 günde parçalanmaya başladı. Biz buralara yeniden asfalt dökülmesini istiyoruz. Görüldüğü gibi 20 metre mesafeyle asfaltın iki ayrı yeri kazılmış. Arada bir tane daha önceden kazılan yer var ama oraya tekrar asfalt ile kaplamışlardı. Burası asfalt yapılmadan önce bu bağlantılar yapılmış olsaydı, böyle bir şeye gerek kalmayacaktı. Asfalt yapıldıktan sonra doğalgaz firması geldi yeniden buraları kazdı. Bunu kurumlar daha önceden planlayabilirdi. Böylelikle hem burada vatandaş mağdur olmayacaktı hem de ekonomik kayıp yaşanmayacaktı. Bu sadece burada değil, her yerde aynı sorun yaşanıyor” diye sitem etti. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.