Takip Et

7-29 MAYIS JÜPİTER YANIYOR

Güneşe 8.5 derece yaklaşan gezegenler yanık pozisyonda olurlar. Astrolojik anlamda yanık olmak Gezegenin doğasındaki enerjinin  Güneş tarafından örtülmesi demektir Bu durum o gezegenin gücünü tam kullanamamasına neden olur ve genellikle o konulardaki etkisini azaltır.

 

Bu süreçte Jüpiter'in sembolize ettiği dini liderler inanç merkezleri , siyasi kişilikler, siyasi kurumlar akademisyenler, üniversiteler medya mensupları ve medya kuruluşları ekonomistler, hukukçular ve hukuk sistemleri ile alakalı değişimler. Yetkilerin alınması. Yetkilerinin baskılanması. Sınırlanması konularını görebiliriz.

 

Bu sembolik ters yönünde de çalışabilir Jüpiter temaları güneşin etkisi ile gücünü, liderliğini ortaya da koyabilir. Örneğin bir ülkede bir din adamı yada bir kanaat önderi güç gösterisinde yada eyleminde bulunabilir, hukuksal düzende güçlü yasalar çıkabilir, uzay ve havacılık alanında önemli gelişmeler yaşanabilir, ticari konularda önemli anlaşmalar yapılabilir gibi

 

Bireyse bazda baktığımızda Jüpiter; yayılmayı,genişlemeyi, inançlarımızı İdeolojilerimizi, etik vicdani ve ahlaki bakış açımızı, uzmanlıştığımız konuları,hukuksal durumları akademik çalışmalarımızı, seyahatleri sembolize eder.

 

Jüpiter yanık günlerinde bu alanlarda bireysel tavrımızı ortaya koyamayabilir başkaları tarafından baskılanabiliriz. Kendi fikir ve inançlarımızdansa başkalarının ki ön plana çıkarak bizimkileri baskılayabilir. Birileri bizi etkileyebilir, ahlakımızı,etik değerlerimizi, ideolojimizi, fikirlerimizi,hedeflerimizi sabote edebilir bizi yanlış yönlendirebilir.

Bu dönemde anlık fikir karar değiştirebilirsiniz. Dikkat diyelim...örneğin yurt dışı seyahat planınız babanız tarafından baskılanabilir, iş yerinde geliştirdiğiniz bir fikir yada proje müdür tarafından baskılanabilir yada onun bir sözü sizi gereğinden fazla kırıp kendi kendinize projeyi rafa kaldırabilirsiniz, üniversiteye gitmekten birden vazgeçebilirsiniz, yada ev hanımısınız gezmeye gitmek istiyorsunuz ama eş önünüze engel olur , eşin tayini çıkar yer değişikliğiniz olur, birden evlenir ve işi bırakmak zorunda kalınır gibi gibi örnekler

 

Bu dönem radikal kararlar almayın, fikirlerinizi iyi ölçün biçin, aşırılık içeren girişimlerde bulunmayın...biraz sabredin...kontrollü olun...fevri kararlar almayın, hızlı büyümeye çalışmayın, güç ve kibirden uzak durun hata yaptırır...kontrollü ve düzeyli adımlar atın. Değişim ve gelişmeleri kontrollü karşılayın.

 

[email protected]

aydın_astroloji_danışmanlık (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.