Takip Et

Pastaneye silahlı saldırı: 3 ölü 5 yaralı

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bir pastaneye düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Son dakika haberine göre, Üsküdar'daki bir kafede, aralarında husumet bulunan 2 grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda 3 kişinin hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İstanbul Valiliği de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

 

Olay saat 20.10 sıralarında Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. Aralarında husumet bulunan 2 grup barışmak üzere kafede bir araya geldi.

Grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 5 kişi de yaralandı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda kovan bulundu. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Ünalan Mahallesi'nde meydana gelen silahlı çatışmayla ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Saat 20.10 sıralarında Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür. Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi. (İHA) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.