Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın’da, deveci aday adayı oldu

22 Kasım 2023, Çarşamba 20:31

     


AK Parti’nin Belediye Başkanı aday adayları müracaatların son gününde, Yenipazar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yapan eski ilçe başkanlarından, Türkiye Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Federasyonu Başkanı Mehmet Somer oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Başvuru evraklarını AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Sadık Yapıcıoğlu'na ilçe binasında teslim ederek “bu şefkatli yolda ben de varım” dedi.

Yapıcıoğlu, “eski ilçe başkanımız ağabeyim Mehmet Somer, bize güç kattı, moral kattı, kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Başkanımla beraber dört tane aday adayımız oldu. Genel Merkezimiz kimi uygun görürse biz Yenipazar olarak, teşkilat olarak O’nun yanında olacağız” diye konuştu.

Aday adaylığı başvurusunu yapan Mehmet Somer, “5 yıl önce bu koltukta aday adaylarının dosyalarını, evraklarını ben alıyordum. Bugün de Sadık başkanım alıyor. Bu bir bayrak yarışı, bu bir dava yarışı. Kim bu parti için daha iyi hizmet etmek istiyorsa, Allah onlardan razı olsun.

6,5 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Bu süre zarfında ilçemize arkadaşlarımızla beraber bir çok eser ve hizmet kazandırdık. İnşallah görev bize tevdi edilirse, kazanan ilçemiz olur, Yenipazar olur. Diğer aday adayı olan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. (SERKAN SARAÇOĞLU)

 







 
Son Eklenen Haberler