Takip Et

/>

SON DAKİKA

“Ölmek unutulmak değil, unutulmak ölmektir”

18 Ekim 2023, Çarşamba 22:55
Son güncelleme: 19 Ekim 2023, Perşembe 07:38

     


Aydın’ın Sultanhisar Ilçesi’nde hayatını kaybeden Muhtar Süleyman Baydar’ı yad eden AK Partili Ertegün Ünal, “Ölmek unutulmak değil, unutulmak ölmektir” sözlerine yer vererek, Muhtar Baydar’ı unutmayacağını İfade etti.
TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu  Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile birlikte 4 gün önce görüştükleri Malgaç Mustafa Mahallesi Muhtarı Süleyman Baydar’ın ölümüne üzüldüğünü ifade eden Ertegün Ünal, duygu dolu ifadelere yer verdi.
2009-2014 yılları arasında Sultanhisar Belediyesi Başkanı olarak görev yapan Ertegün Ünal, o dönem kendisi ile birlikte çalışan Muhtar Baydar için yaptığı paylaşımda;
“Ölmek unutulmak değil, unutulmak ölmektir. Sevgili muhtarım en son cuma günü düğünde Mustafa Savaş vekilimle otururken ikimizin omuzuna ellerini attın, elimden tuttun ve bir istek ve arzumuzun olup olmadığını sormuştun.
Biz böyle bir ayrılış beklemiyorduk, kalbin güzelliğini, ellerinin sıcaklığını unutmadık ve hep hatırlayacağız. Güzel insan mekanın cennet olsun, nurlar içinde yat inşallah. Kederli ailene ve evlatlarına sabır diler, tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)

 

 







 
Son Eklenen Haberler