Takip Et

/>

SON DAKİKA

Tartıda zeytinyağı hırsızlığı: 3 tutuklama

17 Kasım 2023, Cuma 10:42

     


Aydın’ın Karacasu İlçesi’nde aldıkları zeytinyağını tartıda hile yaptıkları ve böylelikle ücretin yarısını ödedikleri tespit edilen 3 kişi yakalandı. Dolandırıcılar mahkemece tutuklanıp cezaevine teslim edildi.

Karacasu’nun Geyre Mahallesi’nde ikamet eden bir üretici, kendisinden yaklaşık 150 litre zeytinyağı alan 3 kişinin, tartıda hile yaparak 75 litre zeytinyağı parası ödediklerini bir süre sonra fark etti. Dolandırıldığını fark eden üretici, jandarma ekiplerine ihbarda bulundu.

Karacasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan kamera incelemesi ve detaylı araştırma sonucu dolandırıcılık olayının Z.H., Ç,D. ve R.Ş. isimli şüpheli şahıslar tarafından gerçekleştirildiği tespit etti. Şüpheli şahısların bir ay sonra tekrar aynı şahsa gelerek zeytinyağı alacakları tespit edilerek suç eşyaları ile birlikte yakalandı. Şüpheli şahısların zeytinyağı sahiplerinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak kendilerinin getirdiği tartının ayarlarında oynama yaparak malzemeleri daha düşük seviyede tarttıkları tespit edildi. Yakalanarak gözaltına alınan 3 dolandırıcı, çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanmalarına müteakip Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler