Takip Et
  • 24 Mayıs 2024, Cuma 18:36

Bozdoğanlı üreticilere 30 bin domates fidesi dağıtıldı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında Altıntaş Mahallesi'nde fide dağıtım töreni düzenlendi.

Kaymakam İbrahim Gökçe, Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Soner Altun, Ziraat Odası Başkanı Kemal Özcan, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Nedim Aktaş ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen törende, daha önce talepleri alınan üreticilere toplamda 30 bin adet Geçci Çeşidi Domates Fidesi dağıtıldı.

Kaymakam Gökçe, törende yaptığı konuşmada, tarımın stratejik bir sektör olduğunu vurgulayarak, ilçedeki üreticilere her zaman destek olunduğunu ifade etti. Yılbaşından itibaren ilçede devlet hibesi olarak 3 bin 700 adet Gal Arısına dayanıklı Kestane Fidanı, 17 bin adet Turşuluk Biber Fidesi, 2 bin kg Sorgun Sudan Melezi Tohumu ve 30 bin adet Geçci Çeşidi Domates Fidesi dağıtıldığını belirten Gökçe, yeni projelerle de üreticilerin yanında olacaklarını söyledi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.