
İl Sağlık Müdürü Dr. Osman AÇIKGÖZ ile Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ebru Kurt Mobil aşılama ekipleriyle birlikte aşı çalışmalarına katıldı ve aşı sırası gelmiş olmasına rağmen aşı olmayan vatandaşlara Covid-19 aşısının öneminden bahsederek aşılanmaları için onları ikna etti.
(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!)
İl genelinde devam etmekte olan Covid-19 aşısı uygulaması ile ilgili Buharkent ve Kuyucak'ta yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Buharkent İlçemizde yaşayan Mehmet Kıvrak(67) ve eşi Hatice Kıvrak (60) çiftinden Mehmet amcanın aşı olmayı kabul etmemesi üzerine İl Sağlık Müdürümüz ve Sağlık ekibi belirtilen adrese giderek ikna etmeye çalıştı. Aşı olmaktan korktuğunu ifade eden Mehmet amca yapılan görüşme neticesinde ikna edilerek aşısı yapıldı.
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.