Takip Et

ADÜ, ortaöğretim kurumlarını ağırlamaya devam ediyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ), Yükseköğretime Geçiş Sınavları öncesi gezi ve bilgilenme amaçlı düzenlenen kampüs tanıtım etkinliklerinin son konukları, Manisa Halit Görgülü Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Halit Görgülü Anadolu Lisesi öğretmenleri eşliğinde ADÜ’yü ziyaret eden öğrencilere, Eğitim Fakültesi ile Mühendislik Fakültesi tanıtılırken, öğrenciler fakülteleri ve üniversite hayatını yakından inceleme imkânı buldu.

Atatürk Kongre Merkezi’nde ADÜ tanıtım filmi gösteriminin ardından Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilgili akademik birimlere yönlendirilen öğrencilere, bölüm temsilcileri tarafından fakültelerin bölümleri, teknik ve fiziksel imkânları hakkında bilgiler verildi. Kampüste yaşam, öğrencilere sağlanan imkânlar, sosyal faaliyetler ile fakültelerin sahip olduğu fiziki ve sosyal imkânlar yerinde tanıtılarak ADÜ’nün öğrencilere sağlayacağı imkanlar hakkında bilgiler verildi.

Bölümler hakkında detaylı bilgi alarak ilgili bölümlerin laboratuvar ve araştırma merkezlerinde teknik gezi imkânı da bulan öğrenciler, ADÜ’nün fiziki imkânları hakkında fikir edindi. Gezi sırasında keyifli vakit geçirdiklerini belirten liseli öğrenciler, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini tercihleri arasına mutlaka alacaklarını ifade etti. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.