Takip Et

/>

SON DAKİKA

Dostu ve onun eşiyle birlik olup kocasını öldürttü

6 Mart 2016, Pazar 21:39

     


Aydın’ın İncirliova İlçesinde önceki gün işlenen cinayetin sırrı ortaya çıktı. Halil Hazar’ı eşi K.H., dost hayatı yaşadığı B.G.'ye öldürttü. B.G’nin eşi K.G. ve K.H.'nin cinayeti birlikte planlayarak yaptığı ortaya çıktı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Halil Hazar’ın (57) üçüncü eşi olan K. H. (40) ile 2005 yılında evlendi bu evlilikten iki çocukları oldu. Halil Hazar Muğla’nın Milas İlçesinden 2015 yılında gelerek Kurtuluş Mahallesine yerleşti. Emekli olan Halil Hazar zaman zaman emlakçılık işleriyle uğraşırken, böbrek hastası olduğu için haftada iki gün diyaliz merkezine giderek tedavi oluyordu.

Kapı komşuları olan B.G. (39) ile K.H. aylar önce dost hayatı yaşamaya başlayarak sık sık birlikte oldu. B. G. ve K.H. arasında yaşanan ilişkiden B.G.’nin eşi K. G.'de (33) haberdar oldu. Aylarca bu şekilde süren üçlü arasındaki ilişkiden Halil Hazar’ın haberi yoktu.

CİNAYET PLANI YAPILDI

Cinayetin işlendiği 4 Mart akşamı Halil Hazar, K.H. komşuları B.G. ve K.G’yi evlerinde misafir etti. Akşam 23.00’a kadar iki aile sohbet ettikten sonra B.G., Halil Hazar’ı alarak dışarı dolaşmaya çıkardı. B.G., planlı bir şekilde Hazar’ı İnegazi Mevkiindeki tarlaların olduğu tenha bir yere getirerek önce bir şey yokmuş gibi davranıp yanında getirdiği demir parçasını Hazar’ın kafasına birkaç kez vurarak öldürdü.

Olayın ardından cinayet aleti olan demir parçasını aynı bölgede farklı bir yere gömerek hiçbir şey olmamışçasına eve döndü.

EŞİNİN RAHAT TAVIRLARI ELE VERDİ

Halil Hazar’ın ölümüyle ilgili bilgi toplamaya çalışan Aydın Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ve İncirliova Emniyet Müdürlüğü ekipleri eşi K.H.’nın rahat tavırlarından dolayı şüphelendi. Emniyette sorguya alınan kadın, cinayeti komşularının işlediğini itiraf edince polis komşuları B.G. ve eşi K. G.’yi gözaltına alarak sorgulamaya başladı.

Ayrı ayrı sorguya alınan üç kişi cinayeti B.G.’nin işlediğini, kendilerinin de ona yardımcı olduğunu itiraf etti. Dostu ve onun eşiyle birlikte plan yaparak kocasını öldürten K.H., cinayeti işleyen B.G. ve cinayete ortak olan eşi K.G.'nin Aydın Emniyet Müdürcülüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılacak sorgususu tamamlandıktan sonra, Cumhuriyet Savcısı'nın ifadelerini almasının ardından, tutuklu yargılanmaların talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor. (BURHAN CEYHAN)







 
Son Eklenen Haberler