Takip Et
  • 27 Mart 2015, Cuma

Xena-Zeyna-Savaşçı Prenses

Kazakistan ve Moğolistan arasında savaşçı Amazon kadınların izini süren Arkeolog Dr. Jeannine Davis Kimball bulduğu eşyalar ve kemiklerkuşu gibi küllerin dansını araştırırken inanılmaz bir sürpriz le karşılaştı. Kemik kalıntılarının DNA sı, Altay dağlarının eteklerinde tanıştığı güzel gözlü Türkmen kızı Meryemgül'ün DNA’sı ile yüzde 99.9’u uyuşuyordu. Amazon’ların Türk olma fikri beni pek fazla şaşırtmadı. Çünkü ben bu şehirde bir süredir, yılmaz bir savaşçı kadın lideri izliyorum. Siyaset hayatına mahallenin güzel ve havalı kızı gibi giriş yaptığında, onu kimse tanımıyor ve pek de kaale almıyordu. Öyle ya ekonomik yönden güçlü bir ailesi mutlu bir evliliği vardı. Siyaset onun için gelip geçici bir heves sanıldı oysa o bunun böyle olmadığını çok kısa sürede herkese gösterdi.

Kısa sürede hitabetini geliştirmiş, beden dilini etkin bir biçimde kullanmaya başlamıştı. Siyasi ekibini oluşturdu ve aday olduğu ilk seçimde milletvekili seçildi. Birinci dönemini tamamladığında, üst üste 2 dönem kimsenin başarılı olamadığı önseçim in tartışılmaz favorisiydi. Ve önseçimi açık ara kazandı. Parlamentodaki 2 döneminde hiç beklenmeyen bir risk aldı ve şehrinin belediye başkanlığına soyundu. Son derece iddialı rakiplerle kıran kırana bir mücadeleyi de kazanıp Şehremini olduğunda yapamaz diyenler çoktu. Ama o yine basardı. Üstelik yıkamaz denilen yerleri yıkıp kaldıramaz denilen büfeleri kaldırarak. Artık partili partisiz herkesin takdirini kazanmış farklı partilerin genç ve kadın seçmenleri arasında bir hayran kitlesi oluşmuştu.

Rakipleri kadın olmasından hareketle her türlü yıpratıcı propagandaya başvururken o adeta yakılmak istendiği her durumda Zümrüt-ü Anka kuşu gibi küllerinden doğuyor ve içi boş suçlamalara yanıt verdikçe güçleniyordu.

Girdiği son seçimde şahsi oyu parti oyunun üzerindeydi ve o bir kere daha kazanmıştı.

Hiç durmadan yoluna devam etti. Kimsenin cesaret edemediği işleri yapıyor, insanlara ucuza ekmek ve et sunuyordu. Eminim bölgede yetişen her ürünü halka aracısız ulaştırmaya devam edecek. Köyde fakir fukaranın aşında tuzu var. Yaşlı ve hastaların bakımında şefkatli elleri. Sıfırdan kurduğu futbol takımı 7 sezonda 1.lig kapısında. Eminim pek çok farklı proje için hazırlıklara da başlamıştır.

Kendi kendime soruyorum bu kadar büyük başarı Alemlerin Yüce Rabbinin desteği olmadan kazanılabilir mi. Bence Hayır çünkü biliyoruz ki O halis amelle çalışanın her daim yar ve yardımcısıdır. Bence bu başarılı ve yılmaz savaşçı liderin yeni proje ve hedefleri olacak ve bizler DNA itibariyle asırlar öncesinde yaşamış ataları gibi başarıdan başarıya koşmaya devam edecektir. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.