Takip Et
  • 27 Mayıs 2024, Pazartesi 14:47

EA Tenisli sporcular, Göcek’ten dereceyle döndü

Aydın’ın tenis sporundaki öncü markası olan EA (Engin Arslan) Tenis Akademisi, bir kez daha adından başarıyla söz ettirdi. EA Tenis, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Göcek Tenis Kulübü’nün ev sahipliğinde yapılan turnuvada 11 sporcusuyla mücadele etti. 

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) faaliyet programında yer alan Göcek Tenis Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen 12 Yaş Haftasonu Turnuvası’nda, EA Tenis Akademisi Aydın’ı yine başarıyla temsil etti. 

Dört gün süren organizasyonda 5 kız ve 6 erkek sporcu olmak üzere toplamda 11 öğrencisiyle turnuvada mücadele eden Aydın ekibinde; Hüma Alkım Yüksel, Defne Yaşar, Defne Türkilli, Nil Ağaçlı, Melike Melis Özkan, Arda Abacı, Bora Abacı, Tuna Ağaçlı, Münir Kemal Öztaban, Kerem Demirtaş ve Doğu Kunur isimleri ter döktü. 

Melike Melis Özkan kendi grubunu ikinci, Defne Yaşar ise kendi grubunu üçüncü sırada bitirerek, Göcek’ten başarılı derecelerle döndü. 

Muğla’da edinilen başarılı sonuçlarla Aydın’a dönen EA Tenis ekibinde Başantrenör Engin Arslan, sporcularının elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik etti. Arslan yaptığı açıklamada; “Altyapı seviyesinde sporcularımızla yakından ilgilenerek gelişimlerini takip ediyoruz. Bu tür turnuvalara sürekli olarak katılarak oyunculara farklı şehirler ve farklı saha ortamlarında müsabaka tecrübesi katmaya devam ediyoruz. Dereceye giren oyuncularıma ve turnuvada mücadele eden tüm sporcularıma teşekkür ediyorum. Turnuvalarda mücadele etmeye ve gelişmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (DUYGU DİLEK) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.