Takip Et
  • 26 Mayıs 2024, Pazar 14:38

Başkan Arıkan’ın yalan söylediğini mesajlarını ifşa ederek ispatladı

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan’ın yerel seçimlerden sonra siyasi karakter erozyonuna uğradığını gösteren bilgiler ve belgeler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Söke Belediyesi her gün yeni bir skandala imza atarken, Başkan Arıkan tüm iletişim kanallarını halka kapatarak olayların üzerini örtmeye çalışıyor.

2024 yerel seçim sürecinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 20 yıllık çalışma arkadaşı ve prensi olarak adlandırılan Fatih Akkentli’ye tercih ettiği, CHP Genel Merkezinde belediye başkan adayı olması için mücadele verdiği Başkan Arıkan’ın verdiği tüm sözleri yerine getirmemesi, CHP’li isimlerin tepkisini çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde belediye içinde yapılan rotasyonda bir çok CHP’li ismin yerleri değiştirilmişti. Rotasyondan rahatsız olan önceki dönem CHP Söke İlçe Başkanı Yusuf Günal’ın, CHP Söke İlçe Başkanı Muammer Akmazlar aracılığı ile yaptığı rotasyonu gözden geçirmesi tavsiyesine Başkan Arıkan’ın, “Partili filan dinlemem ben. Savcılıkta ne yapıyorsam şimdi aynısını yapıyorum. Çok biliyorsanız, kendiniz gelip yönetecektiniz. Ben doğru yaptığım işler sayesinde buradayım. Kimsenin gözünün yaşına bakmam, kimseyi muhatap almam. Ben görevim bitince sizin gibi Söke’de kalmayacağım. Benim sorunum değil” diyerek, tepki verdiği iddia edildi.

Arıkan’a son olarak geçtiğimiz dönemlerde CHP Gençlik Kollarında, il genel meclis üyeliğinde, il yönetim kurulunda görev yapmış olan duayen partili Mehmet Hamurluoğlu tepki verdi. Hamurluoğlu, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, Mustafa İberya Arıkan ile seçim öncesi yapmış olduğu konuşmayı ifşa ederek, kendisini kandırdığını ifade etti. (HABER MERKEZİ) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.