Takip Et
  • 26 Mayıs 2024, Pazar 10:14

Efeler'de Kur'an Kursu öğrencilerinden yıl sonu etkinliği

KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN YIL SONU ETKİNLİĞİ

Efeler İlçe Müftülüğü'ne bağlı Ovaeymir 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, düzenlenen yıl sonu etkinliğiyle heyecanlarını paylaştı.

Etkinlik, Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz'ın açılış konuşmasıyla başladı. Yorulmaz, "4-6 yaş Kur'an kurslarımız, çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmelerini hedeflemektedir. Bu nedenle 4-6 yaş kurslarının daha yaygın hale gelmesi gerekmektedir. Kurslarımız, sevgi tohumlarını ekerek insanlığı Hz. Peygamberin evrensel mesajlarıyla buluşturmaktadır" dedi.

Etkinliğe katılan Aydın İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi, çocukların heyecanına ortak oldu. Sevindi, "4-6 yaş kurslarımızda çocuklarımızı 4 yaşından itibaren eğitmeye başlıyoruz. Milli ve manevi değerlerimizle ne kadar çok çocuğumuzu eğitirsek geleceğimiz de bir o kadar güçlenir. Bu çocuklarımızla on yıl sonrasının toplumunu inşa ediyoruz. Bu nedenle hayati bir görev ifa eden 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımızın sayısını arttırmak için daha çok çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

Programda, minik öğrencilerin hazırladığı etkinlikler izlenirken, İl Müftü Yardımcısı Melek Sevindi ve Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz, çocuklarla birlikte pasta kesip, eğitmenleri tebrik etti.

Bu yıl sonu etkinliği, minik öğrencilerin gösterileriyle renklenirken, katılımcılar çocukların coşkusuna ortak olarak unutulmaz bir gün yaşadılar. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.