Takip Et

“Çipaş Topçam Su Fabrikasını da mı satacaksınız?”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine Belediyesi tarafından geçen hafta 28 taşınmazın daha satıldığını belirtti.

Başkan Kandemir, “Sata sata bitiremedikleriniz elbet bir gün bitince belediyeyi yönetmek için hangi kaynakları kullanacaksınız? Yoksa korkarak başına geçtiğiniz Çipaş Topçam Su Fabrikasını da mı satacaksınız?” dedi.

Çine Belediyesi’nde yaşanan olumsuzlukları örtmek adına CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in “Cambaza bak cambaza” oyunu oynadığını dile getiren AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, satışı yapılan taşınmazları ve gelirinin nerelerde kullanılacağını sordu.

“BU SATIŞLARI BELEDİYEDEN ALACAKLARI OLAN KİŞİLER VEYA FİRMALAR ALACAK KARŞILIĞINDA MI ALDI?”

AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Cambaza bak taktiğiyle kendi yaptıklarınızı kamu oyundan kaçırmaya çalışan suni gündemlerle uğraşan CHP İlçe Başkanı’na ve biz söylemekten usandık, satmaktan usanmayan Belediye Başkanına soruyorum; Geçen hafta ihaleyle 28 tane taşınmazı muhammen bedeli 44 milyona sattınız mı? Bu satışları belediyeden alacakları olan kişiler veya firmalar alacak karşılığında mı aldı? Her bir satış için ihaleye kaç kişi katıldı? Buradan elde edilen geliri seçim için fazladan aldığınız personeli finanse etmek için mi kullanacaksınız? Yine buradan elde edilen geliri, seçim önü sattıklarınız gibi planlamadan panikle yaptıklarınızda mı kullanacaksınız? Köyün eksiklerini gidersin kimseye muhtaç olmasın diye bağışlanan bu 26 adet yerin satışından elde edilen geliri o köyümüze hizmet olarak kullanabilecek misiniz? Sata sata bitiremedikleriniz elbet bir gün bitince belediyeyi yönetmek için hangi kaynakları kullanacaksınız? Yoksa korkarak başına geçtiğiniz Çipaş Topçam Su Fabrikasını da mı satacaksınız? Üzülerek görüyorum ki bu içinde bulunduğunuz durum bana rahmetli Barış Manço’nun şarkısını hatırlattı.

Yaz tahtaya bir daha

Tut defteri, kitabı

Sarı çizmeli Mehmet Ağa

Bir gün öder hesabı.” (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.