Takip Et

SON DAKİKA

“Önemli olan gönüllere girmek değil, gönüllerde kalabilmektir”

29 Mart 2024, Cuma 15:54
Son güncelleme: 29 Mart 2024, Cuma 16:08

     


Aydın’ın Yenipazar İlçesi’nde esnaflık yapan ve 2019 yılında da girdiği muhtarlık seçimi yarışını az bir farkla kaybeden Nadir Çelik, “Geçen dönem aldığım oy ve desteklerle gördüm ki asıl amacım olan sizlerin gönüllerine girmeyi başarmışım. Önemli olan gönüllere girmek değil, gönüllerde kalabilmektir” dedi.

Yenipazar’ın merkez Yeni Mahalle için tekrar Muhtar Adayı olan Nadir Çelik, bili ve birikimi ile mahallesine hizmet etmek istediğini söyledi. Yapılacak olan 31 Mart Yerel seçimlerine saatler kaldığını belirten Çelik, seçimlerin ilçesine ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

Amacının mahallesine vatandaşlara daha fazla faydalı olabilmek olduğunu vurgulayan Yeni Mahalle Muhtar Adayı Nadir Çelik, “Ben doğduğum günden beri, 41 yıldır merhum Tenekeci Hidayet Usta’nın tek evladı olarak büyük bir onur ve gururla Yenipazar’ımızda yaşıyorum. Bu 41 yıllık hayatımın son 20 yılında, Muhasebe dalında üniversite eğitimim olmasına rağmen, esnaflığı ve dolayısıyla toplumla iç içe olmayı çok sevdiğim için 1994 yılından itibaren çıraklığını yaptığım Fotoğrafçılık sektöründe güzel ilçemizin siz değerli halkına hizmet vermekteyim. Esnaf çocuğu olarak büyüdüğüm ve babamdan öyle gördüğüm için olmalı ki çocukluğumdan beri yaşı ve cinsiyeti fark etmeksizin insanların ve toplumun içinde olmayı, insanlara yardımcı olarak faydalı olmayı , kendime görev bilirim. Bu yüzdendir ki, gençliğimin verdiği enerji, bilgi birikimim, tecrübelerim ve en önemlisi içimdeki insan sevgisi ile birlikte hizmet etme sevdasıyla siz değerli Yeni Mahalle halkımızın karşısına 2019 seçimlerinde Muhtar adayı olarak çıktım. Ve aldığım oy ve desteklerle gördüm ki asıl amacım olan sizlerin gönüllerine girmeyi başarmışım. Ne demiştik, önemli olan Gönüllere girmek değil, gönüllerde kalabilmektir. Şimdi değişim zamanı diyerek Pazar günü yapılacak olan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde sizlerin çoğalarak vereceğinizi inandığım destek ve oylarınızla Yeni Mahalle Muhtarı seçilerek gönüllerinizde kalmayı ve sizlere gönülden hizmet etmek istediğimi belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Nisan sabahı gönüllerinizin Muhtarı olarak görüşmek ümidiyle, Allah'a emanet olun, sağlıcakla kalın” diye konuştu. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler