Takip Et

Yenipazar'da kurşun atışları yapıldı

Aydın’ın Yenipazar ilçesi Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında her yıl geleneksel hale gelen kurşun atışları coşkulu şekilde yapıldı.

Yenipazar Yörük Ali Efe Atış Poligonu'nda gerçekleştirilen kurşun atışlarına, Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan ile Belediye Meclis üyeleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dursun Durmaz, KOSGEB İl Müdürü Sadullah Dülger, kurum amirleri ve müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri, atıcılar ve çevre ilçelerden gelen Avcı Dernek Yöneticileri ve Yenipazarlı vatandaşlar katıldı.

130 Atıcının yarışmacı olarak katıldığı Kurşun atışları sonunda, 1.Mehmet Tuna, 2.Deniz Şimşek ve 3.Şerafettin Aslım oldu.

Yapılan müsabakalarda dereceye giren yarışmacılara ödül olarak kupa, madalya, oğlak, havalı tüfek, 10 paket kurşun, Yenipazar Avcılık ve Atıcılık Kulübü ve protokol üyeleri tarafından verildi. Yenipazar Avcılık ve Atıcılık Kulübü yönetimi tüm konuklarla yakından ilgilenirken Başkan Mehmet Sarıoğlu, “Atışlarımıza maddi olarak destek veren firmalara ve kişilere, ayrıca yanımızda olan kamu kurum ve kuruluşlara, uzaktan ve yakından gelerek atışlara ilgi ve alakaları ile destek gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. (SERKAN SARAÇOĞLU) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.