Takip Et
  • 4 Nisan 2024, Perşembe 11:38

Rektör Kent, şampiyon öğrencileri ağırladı

Avrupa Atmalar Kadınlar Şampiyonu Özlem Becerek, Türkiye Üniversiteler Şampiyonu, Avrupa Atmalar üçüncüsü ve Takım Kaptanı Fatih Aslan, Muaythai Üniversiteler Türkiye Şampiyonu Nefise Atalay, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Bülent Kent, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman ve ADÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Ali Güreş ile Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Arş. Gör. Ünsal Altınışık’ı makamında ağırladı.

Ziyarette, Şampiyonlar Okulu olarak bilinen Spor Bilimleri Fakültesinin gururu olmaya devam ettiğini vurgulayan Rektör Bülent Kent, “Sürekli gelişen Üniversitemizde geleceği inşa ettiğimiz kıymetli öğrencilerimiz ve arkamızdaki büyük eğitim ordusu ile durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimiz hem Üniversitemize hem de Aydın’a büyük bir gurur yaşatmıştır. Başta kıymetli evlatlarımız olmak üzere; bu başarıda emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret, teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.