Takip Et

Aydınlı Galatasaraylılar, şampiyonluğu özel gecede kutlayacak

Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Fevzi Eryalçın, 29 Mayıs Çarşamba akşamı gerçekleştireceği Dayanışma Gecesi’nde, Galatasaray’ın 24’üncü şampiyonluğunu kutlayacaklarını belirtti. Başkan Eryalçın, sürpriz sahne gösterileri ve kutlamaların olacağı geceye şuana kadar ilginin yoğun olduğunu ifade etti.

Aydın’da 2014 yılında kurulan Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği, geçtiğimiz günlerde yeni bir oluşum ve yeni bir yönetim kurulu ile genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulun ardından Fevzi Eryalçın Başkanlığındaki dernek yönetimi, faaliyetlerini hızlandırdı.

29 Mayıs Çarşamba akşamı Akarsu Park’ta Dayanışma Gecesi ve Yeni Yönetim Tanıtım programı düzenleyeceklerini dile getiren Başkan Eryalçın, “Woodart Exclusive firması ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan gecede sanatçı Mümtaz Ateş sahne alacak. Sürpriz sahne gösterileri ve after partinin de olacağı gecede Aydınlı Galatasaraylılar aileleriyle birlikte şampiyonluklarını kutlayacak. Gecenin davetiyelerine şuana kadar büyük ilgi gösterildi. ‘Yıldızların Altında Yeni Zaferler Yolunda’ mottosuyla gerçekleştireceğimiz geceye katılmak isteyen taraftarlarımız, davetiyeleri temin noktalarından ve 0 553 725 55 44 numaralı telefondan Dernek Başkan Yardımcımız Serkan Çoban’dan temin edebilecekler” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.