Takip Et
  • 24 Şubat 2024, Cumartesi 10:24

Muhtarlar, Vali Canbolat’tan imar düzenlemesi istedi

Aydın Şehir Hastanesi’nin yapıldığı Şevketiye Mahallesi’nin komşu mahalleleri olan Işıklı, Kuyulu ve Kadıköy Mahallesi muhtarları, Vali Yakup Canbolat’ı ziyaret etti. Mahalle muhtarları Vali Canbolat’tan gelişen mahallerinde biran önce imar düzenlemesi yapılmasını talep etti.

Efeler Kadıköy Mahallesi Muhtarı Doğan Altan, Işıklı Mahallesi Muhtarı Ercan Özçineli ve Kuyulu Mahallesi Muhtarı Ali Kılıçaslan, Vali Yakup Canbolat'ı makamında ziyaret etti.

Şevketiye Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasına gelen Aydın Şehir Hastanesi, Işıklı Mahallesi’nde bulunan Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi, kız ve erkek öğrenci KYK Yurtları ile yeni yapılması planlanan İl Emniyet Müdürlüğü, Maliye ve Tarım İl Müdürlüğü hizmet binaları nedeniyle, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin imar düzenlemesi, alt ve üstyapı çalışması yapmaması, mahalle muhtarlarını endişelendirmeye başladı.

“MAHALLE HALKININ KENDİLERİNDEN DOĞALGAZ TALEBİ OLDUĞUNU İLETTİLER”

Vali Canbolat’ı ziyaret eden 3 mahalle muhtarı, başta imar sorunu olmak üzere diğer taleplerini aktardı. Köyden mahalleye dönüştüklerini ve Aydın’ın merkez İlçesi Efeler’in içerisinde kaldıklarını dile getiren Işıklı Mahalle Muhtarı Ercan Özçineli, hızla gelişen mahallesinin ivedi şekilde imar düzenlemesine ihtiyaç olduğunu belirtti. Mahalle halkının kendilerinden doğalgaz talebi olduğunu da belirten muhtarlar, yapımı devam eden Şehir Hastanesi yolu hakkında da Vali Canbolat ile istişarelerde bulundu.

Mahalle Muhtarları Ercan Özçineli, Doğan Altan ve Ali Kılıçaslan, ilgisinden dolayı Vali Yakup Canbolat’a teşekkür etti. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.