Takip Et
  • 29 Mart 2014, Cumartesi

31 Mart’ta güneş başka doğacak mı?

Günlerden beri Aydın Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları gece gündüz seçimi kazanmak için çalışırken, Aydın seçmeni ise kimin kazanacağı tartışmasını her alanda yaptı.

Yarın 30 Mart 2014 Pazar, beklenen gün geldi. Seçmenler sandığa gidecek ve kendi istediği partinin adayına oyunu verecek.

Seçim gününe kadar ülke genelinde olsun il genelinde olsun ve ilçelerde olsun her alanda büyük siyasi ayak oyunları oynandı. Ülke gelinde ses kaydı skandalları, il ve ilçe genelinde ise yolsuzluk skandalı iddiaları ortalarda dolaştı durdu.

Bu iddialardan dolayı aileler, arkadaşlar, iş ortakları gibi birçok insan görüş ayrılığına düştü. Kimisi bu iddialara inanırken, kimisi inandırıcı bulmadı.

Her seçim öncesi yaşanan bu tablolar artık Türk insanının kafasının oldukça karışmasına neden oldu. Vatandaş kime oy vereceğine karar veremiyor. Her oy verdiği başkan adayında, 'acaba yolsuzluk yapar mı?' düşüncesi oluşmaya başladı.

30 Mart’a bir gün kala seçmen ne düşünürse düşünsün, yine oyunu birine verecek. Hangi yöne vereceğine kendi karar verecek. 31 Mart sabahı ise Türkiye’de, Aydın’da, İncirliova ve diğer ilçelerde güneş başka doğacak mı, bunu da bekleyip göreceğiz.

İncirliova’da üç aday yarışacak.

İncirliova’da AK Parti’nin adayı Kazım Günaydın, CHP’nin adayı Fadime Orbay ve MHP’nin adayı Gürşat Kale koltuğu kapmak için çalışmalarını tamamlayarak sandıktan çıkacak sonucu bekleyecekler. Tüm partilerin belediye başkan adaylarına, meclis üyesi adaylarına başarılar diliyorum. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.