Takip Et
  • 2 Temmuz 2014, Çarşamba

Bir günde iki mutluluk

Denge Gazetesi olarak bir günde iki mutluluğu bir arada yaşadık. Birincisi gazetemizin 1 Temmuz itibari ile Muğla’daki okuyucuları ile buluşması oldu. Yıllardan beri Aydın ve Aydınlı'nın sorunlarını haberlerle gündeme getiren Denge, bundan sonra Muğla’nın sorunlarını da gündeme taşıyacak.

İkincisi ise, Mahalle Baskısı adı altında çıkardığımız ilaveydi. İncirliova’nın mahallelerinin tanıtımı için hazırladığımız, Denge'nin okuyucularına sunduğu ücretsiz ek, büyük yankı uyandırdı.

Daha yayına çıkmadan okuyucu tarafından merak konusu haline gelen Mahalle Baskısı, dağıtıldığı andan itibaren okuyucularının ilgi odağı haline geldi. Sabah dolaştığımız sırada, özellikle kahvelerdeki okuyucuların masalarda merakla okuduğu Mahalle Baskısı üzerindeki tatlı tartışması ise bizleri son derece sevindirdi.

Bir ay boyunca emek sarf ederek okuyucu ile buluşturduğumuz Mahalle Baskısı'nın birinci sayısının gördüğü ilgiyi ikinci ve üçüncü sayılarının da göreceğini umuyoruz.

Bazı mahalle muhtarlarına ulaşmakta güçlük çeksek de yaptığımız hizmetten dolayı Denge Gazetesi ekibi olarak büyük bir zevk aldık ve çok mutlu olduk. Siz değerli okuyucularımıza hizmet etmek bizlere onur ve gurur veriyor.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.