Takip Et
  • 21 Haziran 2014, Cumartesi

İncirliova’yı bekleyen tehlike

Yazımın başlığına bakıpta İncirliova’da deprem, sel, yangın ve benzeri felaketlerin olacağını düşünmeyin. İncirliova’yı siyasi bir tehlike bekliyor. Önceki günlerde İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ile Acarlar Mahallesi Muhtarı Metin Demir arasında çıkan kapı tartışması, belediyeden belirli nedenlerden dolayı işten çıkarılan şirket işçilerinin gerginliğini yeni işe giren bazı belediye personellerinin farklı bir dille yatıştırmaya çalışması İncirliova’yı gelecek aylarda bekleyen bazı tehlikelerin habercisiydi.

Göreve gelen her kim olursa olsun, bir kere önce oturduğu makamın kıymetini bilmelidir. Halkla iyi ilişkiler içerisinde olmalıdır. Belediye Başkanı ile muhtar arasında yaşanan bu talihsiz tartışmayı İncirliova halkı da hiç iyi bir gözle bakmadı. Halkın görüşü Belediye Başkanı'nı da, Muhtarı da kavga ve tartışma yapsınlar diye seçmedikleri, yapılması gereken hizmetleri yapmaları için seçtikleri kanısında. Vatandaşlar hiçbir seçilmişin birbiri ile bu şekilde kavga etmesini değil, iyi ilişkiler içerisinde konuları çözüme kavuşturmalarını istiyor.

Çünkü İncirliova’da yapılması gereken o kadar çok hizmet var ki, bunları buradan sayarak tamamlamak mümkün değil.

Yaşanan bu gerginlikler inşallah ileride daha başka sıkıntıların yaşanmasına neden olmaz. Biz bir hiç uğruna tartışmaya giren siyasetçiler değil, hizmet üreten birbiri ile barışık siyasetçiler istiyoruz. Biz tartışanları ve gelecekte yaşanabilecekler konusunda uyarıda bulunalım, gerisini varsın onlar düşünsün.. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.