Takip Et

SON DAKİKA

Ramada Resort Kuşadası & Golf'ün büyük başarısı

25 Mayıs 2018, Cuma 18:43

     


Kuşadası’nda bulunan Ramada Resort Kuşadası & Golf oteli, dünyadaki 8 bin 400 Wyndham Hotel ve 800 Ramada oteli arasında “Best of Ramada by Wyndham Hotel Group” ödülünü kazandı.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Ramada Kuşadası Resort Genel Müdürü Murat Üner, Ramada Markası altında 800 otelin ‘Wyndham Hotel Group’ çatısında yer aldığını belirterek, “Wyndham Group Hotel, dünyanın otel sayısına göre en geniş kapsamlı programına sahiptir. Tüm dünyada farklı markalar adı altında 8 bin 400 otel, Wyndham Hotel Group portföyündedir. Bu çok kıymetli ödül, her bir markanın en iyi performans gösteren az sayıda otellerine verilir. Dünyanın dört bir yanındaki 8 bin 400 otel, 800’den fazla Ramada Oteli arasından en iyi marka örneği olarak seçildik. Bu kesinlikle gurur duyulacak bir ödüldür” dedi.

Üner, “Kaliteli ve güvenli hizmet yaratılması, sürdürülmesi, unutulmaz ve keyifli anılar biriktirmek için doğru koşulların sağlanması, sadık ve özverili çalışma, kişiye özel servis ile dünya çapında ‘Best of Ramada Worlwide’ ödülü alan birkaç otelden biri olan Ramada Resort Kuşadasi & Golf Genel Müdürü olarak ekibimle gurur duyuyorum. Ramada Resort Kuşadası & Golf başarı barımızı “Best of Ramada” oteli olarak daha da yükseltmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler