Takip Et

/>

SON DAKİKA

Esat Ergüler bakımda

12 Ekim 2016, Çarşamba 10:03

     


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un kullandığı Esat Ergüler Spor Tesisleri'ndeki futbol sahası bakıma alındı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli Belediyespor'un antrenman sahası olarak kullandığı Esat Ergüler Spor Tesisleri içinde yer alan çim saha bakıma alındı. Yaklaşık 3 hafta içerisinde bitirilmesi düşünülen çalışma kapsamında sahaya çim tohumu serpilip kum dolgu çalışması yapılacak. Bu işlemin tamamlanmasının ardından gübreleme yapılarak zemin dinlendirilecek ve antrenman sahası, kış sezonuna hazır hale getirilecek.

ANTRENMANLAR PINARBAŞI'NDA

Nazilli Belediyespor, Esat Ergüler Spor Tesisleri'ndeki bakım süresince antrenmanlarını Aydın Toscalı Pınarbaşı Stadı'nda yapacak.

Tepecikspor hazırlıklarına başlayan Siyah İnciler, bir günlük iznin ardından toplandı. Teknik Direktör Cüneyt Biçer ve yardımcı antrenörler gözetiminde Aydın Toscalı Pınarbaşı Stadı'nda yapılan antrenman, ısınma hareketleri ile başladı, devamında belirli süre koşu, belirlenmiş alanda oyun ve son bölümdeki stretching ile son buldu. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler