Takip Et

SON DAKİKA

Büyükşehir takviyelerle güçlendi

14 Ocak 2020, Salı 17:43

     


Aydın Amatör Süper Lig 2. Grup'ta liderin 4 puan gerisinde olan Aydın Büyükşehir Belediyespor, devre arası transfer sezonunda yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyespor antrenörü Mustafa Ünlü, "İlk devreyi hedeflediğimiz puanda ve konumda bitiremedik. Yönetim kuruluyla yaptığımız toplantı sonucunda bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayırıp takımımızın eksik olan bölgeleri konusunda transfer çalışmalarına başladık. İkinci devre takımımıza için daha tecrübeli ve ligin ilk yarısında takımlarında oynamış fizik acıdan hazır kaliteli ayakları takımımıza kazandırdık. Bütün transferlerimizi devre arasında ilk idmana yetiştirdik. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Liderle İsabeyli ile 4, ikinci Pamukörenspor ile aramızda 3 puan fark olsa da kapanmayacak bir puan farkı değil. Bütün rakiplerimize saygılıyız. İlk devre yaptığımız hatalardan derslerimizi alıp, ikinci devre fikstür avantajımızı kullanıp Play-Off'a kalacağız" dedi.

ÖNEMLİ İSİMLER TRANSFER OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyespor kaleye Germencikspor'dan İbrahim Orcan, defansa İzmirspor'dan Volkan Zemen ve Efelerspor'dan Ahmet Sağ, orta sahaya Görelespor'dan Berkay Günay, kanatlara Yıldızspor'dan Mert Kurtbaş ve Efelerspor'dan Mustafa Ekin, forvete de İncirliova Belediyespor'dan Hasan Gündem ile Kıbrıs Yonpaş Dumlupınarspor'dan Ferdi Kösem'i transfer etti. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler