Aydın’ın Nazilli ilçesinde koyunlarını otlatmak için bahçeye giden 44 yaşındaki Ömer Özek, bahçe yolunda hareketsiz halde bulundu. Hayatını kaybettiği belirlenen Özek’in başından darbe aldığı tespit edilirken, kesin ölüm nedeni otopsinin ardından netleşecek.
Olay, Nazilli’nin kırsal Pirlibey Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, koyunlarını otlatmak amacıyla bahçeye giden Ömer Özek’ten bir süre haber alınamadı. Bölgede koyun otlatan başka bir kişi, Özek’i bahçe yolunda yerde hareketsiz halde görünce durumu mahalle muhtarına bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı ilk kontrolde, 44 yaşındaki Özek’in hayatını kaybettiği belirlendi.
BAŞINDAN DARBE ALDIĞI BELİRLENDİ
Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısı da bölgede inceleme yaptı. İlk değerlendirmelerde Özek’in ayağının kayması sonucu düşerek başından darbe almış olabileceği üzerinde duruldu.
KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE NETLEŞECEK
Olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Ömer Özek’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için morga kaldırıldı. Özek’in ölümüne ilişkin kesin sonuç, yapılacak otopsi ve incelemelerin ardından belli olacak. (ERDAL AYDIN)





















ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.