Takip Et
  • 22 Mayıs 2024, Çarşamba 12:34

Mezuniyet coşkusunu yaşadılar

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Kuşadası AVM Amfi Tiyatro'da gerçekleştirildi.

Törene, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Dekan V. Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi. Öğrencilerin bugünlere gelmesinde emekleri olan ailelerine ve özverili çalışmalarından dolayı öğretim elemanlarına teşekkür eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, öğrencilere gayretli ve vefalı olmaları tavsiyesinde bulunarak mezuniyetlerinin hayırlara vesile olması temennisi ile konuşmasını sonlandırdı.

Öğrencilerin büyük bir çaba ve emek ile hak etmiş oldukları mezuniyetlerini kutlayan Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan ise yaptığı konuşmada, “Sevgili öğrencilerimiz, bugün dört yıllık öğrenim hayatınızın sonuna gelmiş bulunmaktasınız. Bu son, geleceğinizdeki yeni bir başlangıç olacaktır. Sizlere, nereye gideceğinizi, hedeflerinizi iyi planlamanızı öneririm. Kendinize doğru hedefler belirleyin. Önünüzde aileniz, kendiniz ve ülkeniz için yapacağınız çok şey var. Hepinize yeni başlangıçlarınızda başarılar diliyorum,” dedi.

ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, konuşmasının ardından Turizm Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı birincisi İrem Aydıngöz’ü tebrik ederek plaket takdiminde bulundu. Fakülte birincisi İrem Aydıngöz yaptığı konuşmada, emeklerinden dolayı tüm öğretim elemanlarına ve ailelerine kendileri ve arkadaşları adına teşekkür etti.

Kuşadası Belediyesi Kent Orkestrası’nın sunduğu konserin ardından gerçekleştirilen kep atma seremonisi ile tören sona erdi. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.