Takip Et

SON DAKİKA

Süper incirin süper kızı garsonluk yapıyor

31 Temmuz 2013, Çarşamba 11:20

     


Germencik İlçesi’nde ailesi ile birlikte lokanta işleten, Süper İncir filminin başrol oyuncusu Ece Yentür, “Aydın’ın yerel ürünlerini tanıtan Süper İncir filminde oynamaktan gurur duydum” dedi.

 (FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN)

Germencik’te ailesi ile birlikte uzun yıllardan beri lokantacılık yaparak müşterilerine hizmet eden Ece Yentür, Aydın’da ilk defa yerel ürün inciri tanıtan Süper İncir filminin başrolünde oynaması Germencikliler'in de gurur kaynağı haline geldi. Baba Tevfik, anne Fatma ve ablası Emine Yentür ile birlikte müşterilere hizmet etmekten oldukça mutlu olan Ece Yentür, “26 Temmuz tarihinde sinemalarda gösterime giren benimde oynadığım Süper İncir filmi, Aydın için gurur kaynağı oldu. Ailemle birlikte geçimimizi lokanta işleterek sağlıyorduk. Aydın’lı olmamdan dolayı yörenin şivesini çok iyi konuştuğumdan filmde bana başrolü uygun gördüler. İlk defa bir filmde başrol oynamaktan oldukça mutlu oldum. Amacım daha ileriye giderek Germencik’e çocuk oyuncuların yer alacağı bir kurs açmak” dedi.

“AİLEM HEP YANIMDA OLDU”
Ailesinin her zaman yanında olduğunu vurgulayan Ece Yentür, “Ben Germencik’te doğdum ve Germencik’li olmaktan gurur duyuyorum. Bir taraftan eğitimime devam ederken, diğer taraftan da babam, annem ve ablamla birlikte şirin lokantamızda çalışıyorduk. Ben burada bulaşık da yıkadım, yerleri de pas pas ettim, masaları da sildim. Gelen müşterilerimize servis açarak çok hizmet ettim. Yine her ne zaman buraya gelirsem, aynı şekilde lokantamızda ailemle birlikte çalışıyor, aynı hizmeti yapıyorum. Ailemle de gurur duyuyorum. Burada ailecek ekmek paramızı kazanıyoruz. Yaptığımız işten ailecek gurur ve mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

FİLMDE İNCİR GÜZELİ OLDU
Süper İncir filminin Aydın için çok önemli bir film olduğunun da altını çizen Yentür, “Yıllar önce Aydın bölgesinde bir tek film çekilmiş, o da Nazilli tarafında siyah beyaz olarak yer almıştır. Aydın’da ikinci film renkli olarak bizimde rol aldığımız Süper İncir filmi oluyor. Bu bize ayrı bir mutluluk kattı. Bundan sonraki amacım ise çıtayı daha yükseklere taşıyarak bir Germencik’li Ece Yentür olarak, ileride Germencik’e çocuklar için özellikle drama türünde oyunculuk kursları açmak olacaktır. Tabii ki konservatuvara başlayarak iyi bir eğitim alarak daha iyi bir oyuncu olmayı hedefliyorum. Uzun dizilerde rol almak istiyorum. Bu konuda tüm Aydınlılar'ın ve ilçem Germencik’in desteğini bekliyorum. Vizyona giren Süper İncir filmimizden dolayı çok olumlu tebrik mesajları alıyorum. Filmimizde büyük ilgi görüyor. Germencik ve Aydın inciriyle meşhur olduğu için ben de filimde incir güzeli seçildim. Bu da beni çok mutlu etti. Biz ekip olarak, imece usulü çalıştık ve hiçbir maddiyat beklemedik beklemiyoruz. Amacımız Aydın’ın ismini ön plana çıkararak sesini duyurmaktır” dedi.

“ONUN GELECEĞİ PARLAK”
İlk defa Germencik’ten birinin, bir filmin başrolünde oynadığını belirten, baba Tevfik Yentür, anne Fatma Yentür ve abla Emine Yentür, “Ece her zaman çok çalışkan bir kişiliğe sahipti. Şu anda yine aynı çalışkanlığı devam ediyor. Hem lokantada çalışıp bize yardım ediyordu, hem de eğitimini aksatmadan devam ediyordu. Emeğimizi boşa çıkarmadı, güvenimizi sarsmadı kendisiyle gurur duyuyoruz. Ne kadar övünsek azdır. Onun geleceği parlak daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz” diye konuştular. (BURHAN CEYHAN/HEDEF AJANS)






 
Son Eklenen Haberler