• 8 Eylül 2026, Salı 08:06

Aydın’da silahlı ve bıçaklı kavga: 2 yaralı, 6 gözaltı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde husumetli iki grup arasında çıkan kavga, silahlı ve bıçaklı çatışmaya dönüştü. Ortalığın bir anda karıştığı olayda 2 kişi yaralanırken, polis 6 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi 228. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daha önceden aralarında hakaret nedeniyle husumet bulunan iki grup, akşam saatlerinde yeniden karşı karşıya geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Şerif E. silahla, Emrah Y. ise bıçakla yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Şerif E. Aydın Şehir Hastanesi’ne, Emrah Y. ise Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekiplerinin olay yerinde ve çevresinde yaptığı çalışma sonucunda kavgaya karıştıkları belirlenen Gökhan E., Şerif E., Emrah Y., Doğan Y., Doğukan Y. ve Ümit Y. yakalanarak polis merkezine götürüldü. Kavgada kullanıldığı belirlenen silah ve bıçak da polis ekiplerince ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.