AyFm 100.5
  • 1 Mart 2026, Pazar 19:36

Çine Birlik güzergahı değişti

Aydın'da Yeni Dörtyol'un trafiğe kapanmasının ardından Çine Birlik güzergahı değişti.

Aydın'ın Efeler ilçesinde Yeni Dörtyol Kavşağı yapılacak düzenlemeler nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bu süre zarfında şehir içi ve ilçe minibüslerinin güzergahları da merak konusu oldu. Efeler- Çine ve Çine-Efeler arası yolcu taşıyan Çine Birlik de yeni güzergahını kamuoyu ile paylaştı.

Açıklamaya göre; Çine'den Aydın istikametine gelen minibüsler Çevre Bulvarı- Tepecik Bulvarı- Zafer Meydanı güzergahını takip edecek. Çine yönünde ise aynı şekilde Zafer Meydanı'ndan hareket eden araçlar Aydın Göz Hastanesi önünden yolcu aldıktan sonra Muğla Karayolu'nu kullanmaya devam edecek.

Ayrıca ilk aracın 06.00'da Çine'den, 07.15'e Aydın'dan; son aracın ise 22.00'de Çine'den ve 23.00'te Aydın'dan  hareket edeceği öğrenildi. 

(HABER MERKEZİ)

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.