AyFm 100.5
  • 30 Aralık 2025, Salı 08:05

Saadet Partisi Aydın toplantıda buluşacak

Saadet Partisi Aydın İl Başkanlığı, yılın son günlerinde siyasi gündemi değerlendirmek üzere Aralık Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı için hazırlıklarını tamamladı. Menderes Park’ta yapılacak toplantıya, partinin üst düzey isimlerinden Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Erduran da katılacak.

Aydın’da siyasi hareketlilik yılın son günlerinde de hız kesmeden devam ediyor. Saadet Partisi Aydın İl Başkanlığı, kamuoyuna yaptığı açıklamayla Aralık Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Toplantının, 31 Aralık Çarşamba günü Menderes Park’ta gerçekleştirileceği bildirildi. Saat 16.00’da başlayacak organizasyonun, partinin il ve ilçe yönetimlerinin yanı sıra vatandaşlara da açık olacağı ifade edildi. (FERİŞTAH DEĞİRMEN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.