
Aydın Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Bozkır, 11 yıllık görev süresinin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı kararıyla Muğla Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Bozkır, sosyal medya üzerinden veda mesajı yayımladı.
Aydın Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Bozkır, Tarım ve Orman Bakanlığı kararı ile Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne atandı. Bozkır, 27 Ekim 2014’ten bu yana görev yaptığı Aydın’daki görevinden 27 Ağustos 2025 itibarıyla ayrıldığını kaydetti.
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kararıyla gerçekleştirilen rotasyon kapsamında Bozkır, Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne müdür yardımcısı olarak atandı.
Bozkır, açıklamasında Aydın’daki çalışma arkadaşlarına ve ildeki tarım paydaşlarına teşekkür ederek, “Bakanlığımızın takdiri ile Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne İl Müdür Yardımcısı olarak atandım. 27 Ağustos 2025 tarihi itibarıyla Aydın’daki görevimden ayrılmış bulunuyorum. Görev yaptığım süre içerisinde Türk tarımına ve Aydın’a hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duydum” ifadelerini kullandı. (İREM DELİCE)
ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.