Takip Et

SON DAKİKA

Eşin Grup Sökespor'da saha krizi çözüldü

1 Aralık 2021, Çarşamba 12:14

     


Söke Şehir Stadı'nın zeminin bozuk olduğunun son günlerde sık sık gündeme gelmesinin ardından Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürü Cenap Fillikçioğlu ve teknik heyet Söke Şehir Stadyumuna gelerek incelemelerde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Eşin Grup Sökespor Başkanı Tamer Makaraç ve yöneticilerinin de katıldığı stattaki incelemenin ardından Söke Şehir Stadında zemin iyileştirme çalışmalarının başlanmasına karar verilirken, kırmızı lacivertilierin de iç saha maçlarını Davutlar Stadı'nda oynanması kararlaştırıldı.

Eşin Grp Sökespor Başkanı Makaraç, Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürünün zemin iyileştirme çalışmalarının bir ay içerisinde tamalanmasının planlandığını dile getirdiğini söyleyerek, ”Biz de buna istinaden Davutlar sahasında maçlarımıza devam edeceğiz. Ömer Günel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bize Davutlar sahasını tahsis etti. Davutlar sahasında yerinde incelemelerde bulunduk. 2 iç saha maçımızı Davutlar'da oynayacağız. İl Spor Müdürlüğümüz 1 ay içerisinde hallolacağını söyledi. Eğer doğru bir şekilde çalışma olursa 2. Devreyi kendi sahamızda oynayacağız. Eğer iyileştirme olmaz ise ligi Davutlar sahasında kapatacağız. Çünkü bizim 3. Lig hedefimiz var. Çok iyi top oynayan kaliteli bir takımımız var. O yüzden biz bu halde bu sahada oynayamayız" dedi. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler