Takip Et

/>

SON DAKİKA

Kuantum Aydınlıları Üstün Dökmen ile buluşturdu

26 Nisan 2024, Cuma 10:55
Son güncelleme: 26 Nisan 2024, Cuma 11:12

     


Aydın’ın Efeler ve Nazilli ilçesinde hizmet veren Kuantum Eğitim Kurumları anlamlı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Son olarak ünlü klinik psikolog Üstün Dökmen’i Aydınlılarla buluşturan kurum yetkilisi Cem Güngör bu tarz etkinliklere devam edeceklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Eğitim adına Aydın’a yenilikçi bir anlayış getiren ve VİP olarak hizmet veren kurum kendi içlerinde yaptıkları etkinliklerin yanı sıra Aydın halkına ücretsiz olarak sağladıkları etkinliklerle de ses getirmeye devam ediyor. İlki 24 Nisan Çarşamba Nazilli’de, ikincisi 25 Nisan Perşembe Efeler Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Prof. Dr. Üstün Dökmen’in konuk olduğu seminere Kuantum Eğitim Kurumları öğretmenleri, çok sayıda veli, öğretmen ve öğrenci katılım sağladı.

“AYDIN EĞİTİME, AYDINLIĞA, IŞIĞA, AÇIK BİR YER”

Hidayet Sayın kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminer öncesi açıklamada bulunan Prof. Dr. Dökmen, Aydın’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Dökmen, “Aydın herkesin ve benim de özellikle sevdiğim bir ilimiz. Babam annesiz babasız Ankara’da ilk okulu bitirmiş. Sonra kamyonla Aydın’a gelmiş, Yatılı Sanat Enstitüsü‘ne girmek için. Enstitüye kaydolmuş ancak yatılı gidememiş, bu okulu bitirmiş buradan mezun olmuş. Onun için Aydın çocukluğumdan beri babamdan dinlediğim bir şehrimiz. Çok güzel bir şehrimiz batıya açık, aydınlığa açık, çağdaşlığa açık bir şehrimiz. Çarşamba günü bir konferans verdim halka açık aile ve eğitimle ilgili genelde yaşamla ilgili bugün ikinci konferansımız Aydın’da Doktor Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde. Buradaki izleyicilere soracağım bakalım Doktor Hidayet Sayın’ı tanıyorlar mı? Aydınlı mıdır, siyasetçi midir? Siyasetçi değildir hekimdir, Aydınlı değildir Aydın’a yerleşmiştir, çok güzel tiyatrolar yazmıştır. En bilindik eserlerinden birisi de ‘Pembe kadın’dır filmi bile çekilmiştir. Filmde Yıldız Kenter oynamıştır. Anladığım kadarıyla Hidayet Sayın doğru yere gelmiştir ben de sanırım doğru yerdeyim. Aydın güzel yer, eğitime, aydınlığa, ışığa, açık bir yer” ifadelerini kullandı.

“KUANTUM AYDIN’A, NAZİLLİ’YE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEK”

Kuantum Eğitim Kurumlarının hazırlamış olduğu iki kısa filmin gösteriminin ardından başlayan seminerde Prof. Dr. Dökmen veli, öğretmen ve öğrencilere yaşamla ilgili konferansını gerçekleştirdi. Konferans sonrası açıklama yapan Kuantum Eğitim Kurumları Kurucu Ortağı Cem Güngör, “Aydın halkına borçlarımız bitmez, biz bu bağlamda ele alıyoruz. 24 Nisan Çarşamba Nazilli’de, 25 Nisan Perşembe Efeler’de Klinik Psikolog Prof. Dr. Üstün Dökmen’i Ankara’dan misafir ettik. Katılım güzel oldu, velilerimiz ile paylaşımlarımız güzel oldu. Ergenlerin, ebeveynlerin sorunları hakkında paylaşımlarda bulunduk. Sistemin dezavantajları olabilir, her türlü olumsuzluklara rağmen öğrencilerimizin yanında gerek akademik, gerekse psikolojik danışmanlık olarak yer almak durumundayız. Yılda iki kez ya da üç kez bu şekilde etkinliklerimiz olmaktadır. Kurum içinde yaptığımız etkinliklerde var, tüm Aydın halkına hitap edecek şekilde ücretsiz gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizde mevcut. Bu sene Üstün hocayla geçen sene Cihat hocayla etkinliklerimizi yaptık. Bize geri dönüşlerde güzel oluyor, devam edeceğiz. Kuantum Aydın’a, Nazilli’ye hizmet etmeye devam edecek” dedi. (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler