Takip Et

SON DAKİKA

"Şişkinliğinizi neye borçlusunuz Polat bey?"

4 Ocak 2022, Salı 23:03

     


AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Çetin, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin'in açıklamalarına imalı cevap verdi. Çetin, "Şişkinliğinizi neye borçlusunuz Polat bey?" diye sordu.

Çetin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"CHP’nin aklı evvel Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, yapılan memur maaşları üzerinden Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş’a aklı sıra yüklenmiş.

Memur da, emekli de, asgari ücretli de yapılan zamlardan mutluyken, Polat Bora Mersin’in kıskançlığını anlıyoruz.

Anlamadığımız şeyler de var. Onlar Polat Bora Mersin’in tetikçiliğini yaptığı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kurduğu kirli bağlar ve bağlantılardır.

FETÖ ve FETÖ Borsası ile anılan durumlardır. Büyükşehir Belediyesinin ve bağlı kuruluşlarında oluşan zararlardır. Yolsuzluk iddiaları, hukuksuz uygulamalardır.

Senin de kocaman bir balon olduğunu biliyoruz lakin bu kadar şişkin olmanızı neye borçlusunuz onu çok merak ediyoruz.

Senin gibi şişkin bazı balonlar İstanbul Avcılar Belediyesi kaynaklı dikenlerle patlamaya başladı.

Turpun büyüğü heybede derler ya; Turpun tarlası Aydın’da, sen ve senin gibi aynı tarladan nemalanan balonların patlamasına da az kaldı diye duyuyoruz.

Bu şekilde şişkin şişkin ulu orta gezinmen sıkıntılı olabilir. Kıyıda kenarda dolaşmalısınız, toplulukta patlarsanız, panik oluşturursunuz. Topluca patlarsanız da kokunuz katlanılmaz olabilir. Bizden söylemesi…" (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler