Takip Et

SON DAKİKA

SMA hastası Alpaslan bebeğin kampanyasından güzel haber

27 Mayıs 2022, Cuma 10:03

     


SMA hastası Alpaslan bebeğin sağlığına kavuşması için Aydın Valiliğinin onayı ile başlatılan maddi destek kampanyasında hedefe ulaşılması sevindirirken, gözler artık Dubai'de yapılacak olan tedavi sürecine çevrilecek.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memuru Ömer Sarıboğa'nın ikiz çocuklarından biri olan 3 yaşındaki SMA Tip-1 hastası oğlu Alparslan Sarıboğa için gerekli olan yaklaşık 1 milyon 800 bin dolar toplandı. Alparslan için Aydın başta olmak üzere ülke genelinden yardımlar toplandı. Dün akşam itibariyle ihtiyat için paranın tamamlandığı sosyal medyadan duyuruldu.

Alparslan bebeğin tedavisi için bundan sonraki süreçte Dubai'deki hastaneden gelecek olan randevu haberinin ardından Dubai'ye gidilerek tedavi sürecine başlanılması bekleniyor.

Söke Bağarası Mahallesi sakinlerinden olan Sarıboğa ailesinin evlatlarının sağlığına kavuşabilmesi için Söke'de de bir dizi kampanyalar başlatılarak Alpaslan bebeğe destek sağlanmıştı. Kampanyada gerekli olan paraya ulaşılması sevinçle karşılandı. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler