Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın’daki kazanın ayrıntıları yürek burktu: Bu acıya yürek dayanmaz

25 Nisan 2024, Perşembe 19:28
Son güncelleme: 26 Nisan 2024, Cuma 06:14

     


Aydın'ın Çine ilçesinde meydana gelen kazada 29 yaşındaki Ayşe Cihan Harman hayatın kaybetmiş, eşi ile 4 aylık kızları yaralanmıştı. Kaza sonrası ortaya çıkan Harman Ailesi’nin hikayesi yürekleri burktu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında Çine'nin Söğütçük Mahallesi'nde meydana gelmişti.

Aydın'dan Yatağan istikametinde seyreden Hayrettin Harman (29) idaresindeki 48 ALS 987 plakalı hafif ticari aracın lastiği patlaması sonucu kaza meydana geldi.

Kaza nedeniyle anne Ayşe Cihan Harman olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Hayrettin Harman ile minik kızları Deva yaralı olarak hastanede tedavi altına alındıkları belirtildi.

Muğla'nın Bayır ilçesinde yaşayan ve ziraat mühendisi oldukları öğrenilen Hayrettin Harman ile Ayşe Cihan Harman çiftinin, 2023 yılı Aralık ayında 7 buçuk aylık olarak dünyaya gelen kızları Deva'nın görme yetisi olmadığı belirtildi.

Doğduğundan bu yana göremeyen minik Deva'nın, Aydın'da özel bir hastanede gözlerine operasyon düzenlendiği ve ilk kez gördüğü öğrenildi.

Hastaneden taburcu olan Harman Ailesi’nin bu mutlulukla evlerine dönüş yaptıkları anda meydana gelen kazada anne Harman'ın yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Kızları gözlerini hayata açtığı gün yaşamını yitiren anne Harman'ın, yarın öğle namazına müteakip Bayır'da toprağa verileceği öğrenildi.

Kazada yaralanan baba Hayrettin Harman'ın sağlık durumunun iyi olduğu ancak ayağında kırık oluşan minik kızları Deva'nın, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Harman Ailesinden geriye mutlu anların fotoğrafları kaldı. (ERDAL AYDIN) 

 







 
Son Eklenen Haberler