Takip Et

SON DAKİKA

"Söz üstüne söz koymak için değil, taş taş üstüne koymak için adayız"

26 Ocak 2022, Çarşamba 15:52

     


Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkan Adayı Sencer Gündüz, "Söz üstüne söz koymak için değil, taş taş üstüne koymak için adayız” dedi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde uzun yıllardır camcılık yapan Sencer Gündüz, Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası başkanlığına aday olduğunu belirtirken, 28 Ocak Cuma günü yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurula sarı renk listeyle gireceklerini ifade etti.

“MESLEĞİMİZİ GELECEĞE TAŞIYAN AKTÖRLERDEN BİRİSİ OLMAK İÇİN YOLA KOYULDUK”

Güçlü bir ekip ile seçim hazırlıklarını devam ettiklerini dile getiren Sencer Gündüz, “Uzun yıllardır meslek camiamızın sorunlarını iyi bilen, heyecanlı ve bir o kadarda azimli bir yeni ekip olarak Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası'na hizmet için talibiz. Farklı meslekleri ve sektörleri içinde bulunduran Meslek Odası olarak şu unutulmamalıdır ki, duyarlı meslektaşlar olarak birlik olursak, mesleğimizin önünde bulunan problemleri daha kolay bir şekilde çözebileceğimize eminim. Aydın İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası olarak amacımız; meslektaşlarımızla birlik olup, kamuoyu oluşturarak haklarını arayacağı bir platform ve mesleğimizi geleceğe taşıyan aktörlerden birisi olmak için yola koyulduk. Biz hizmete talip, üyelerimizin takdirine hizmetkarız. Söz üstüne söz koymak için değil, taş taş üstüne koymak için adayız" ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler