Takip Et

SON DAKİKA

ADÜ Eğitim Fakültesi'nin projesine TÜBİTAK'tan destek

19 Ağustos 2022, Cuma 15:13

     


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi tarafından hazırlanmış olan; TÜBİTAK 2022/1 yılı, 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destek Programı kapsamında sunulan ‘Ortaokul Öğrencileri için Eko-Matematik’ başlıklı proje desteklenmeye değer bulundu.

Yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Deniz Özen Ünal’ın üstlendiği projede, ADÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ersen Yazıcı, Dr. Öğr. Üyesi Serhan Ulusan, Arş. Gör. Dr. Emrah Hiğde, Arş. Gör. Dr. Hediye Can, Arş. Gör. Dr. Nurtaç Üstündağ Kocakuşak uzman/araştırmacı, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde görev yapan 21 akademisyen eğitmen olarak görev alacak.

PROJE HAKKINDA

Proje kapsamında Aydın ilinde taşımalı eğitim gören 30 öğrenciye yönelik eğitimler çevre konuları ve matematik öğretimi ile birlikte ele alınıp, bir haftalık Eko-matematik kampı düzenlenecek. Bu kampta matematik etkinlikleri çevre eğitimi, fen bilimleri, oyun, drama, sanat, heykel, spor, müzik gibi konularla birlikte ele alınarak disiplinlerarası bir yaklaşım izlenecek.

Proje eğitimleri 5-11 Eylül tarihleri arasında ADÜSEM’de gerçekleştirilecek.

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgiye https://akademik.adu.edu.tr/aum/adustem/default.asp adresinden ulaşılabilir. (ORKİDE ÜLKER) 







 
Son Eklenen Haberler