Takip Et

SON DAKİKA

Deprem bir çok ilde hissedildi

24 Ocak 2020, Cuma 21:32

     


AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 20:55'te 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi daha sonra depremin büyüklüğünü 6.5 olarak güncelledi. Şırnak, Mardin, Diyarbakır'da ve birçok ilde hissedildi. Öte yandan 21:08'de 5.4 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti.

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz saha çalışmalarına başladı, gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Elazığ Belediye Başkanı, "Şu ana kadar korkulacak bir durum yok." dedi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Elazığ Sivrice'de 6.8 büyüklüğünde gerçekleşen depremde, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

ŞOK İDDİA
Elazığ’da bir özel hastanenin yıkıldığı bilgisi var ancak teyit edilemiyor. Telefon şebekelerinde sorun var. WhatsaAp üzerinden görüşme sağlanabiliyor. Binalarda çatlaklar olduğu, hasara dair bilgilerin henüz netleşmediği, can ve mal kaybının belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği kaydediliyor. (HABER MERKEZİ)

Bu kez Doğu Anadolu sallanıyor​

Deprem bir çok ilde hissedildi

Akar'dan deprem açıklaması

Bakan Soylu: Depremde yıkılan binalar var


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler