AyFm 100.5
  • 4 Ocak 2026, Pazar 09:48

Belediye çalışanı canına kıydı

Balıkesir'de, Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan Altınoluk Bölge Sorumlusu Murat Tavşankoru’nun canına kıyması, ilçe genelinde büyük üzüntü yarattı. Uzun yıllardır belediye bünyesinde çalışan Tavşankoru’nun yaşamını yitirdiği haberi, Akçay ve Edremit’te derin bir yasa neden oldu.

Edinilen bilgilere göre Murat Tavşankoru’nun, yaşadığı kişisel sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdiği öğrenildi. Genç yaşta gelen bu kayıp, ailesi ve yakınlarının yanı sıra belediyedeki çalışma arkadaşlarını da derinden etkiledi.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş da yayımladığı mesajla üzüntüsünü dile getirerek, Murat Tavşankoru’nun ailesine ve yakınlarına başsağlığı temennisinde bulundu. (HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.