Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Belediyespor, Antalya kampını tamamladı

21 Ocak 2021, Perşembe 17:51

     


3’üncü Lig 2’nci Grup’ta ilk yarıyı Fethiyespor ile birlikte zirve ortağı olarak tamamlayıp ikinci yarı öncesi Antalya’da kampa giren Nazilli Belediyespor, Antalya kampını tamamladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Nazilli Belediyespor Antalya kampında üç hazırlık maçı oynadı. İkinci yarı hazırlıklarına Antalya’da girdikleri kamp programı ile devam eden Siyah İnciler kampın son gününde misli.com 2. Lig ekiplerinden Elazığspor ile antrenman maçında bugün karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar sahadan Murat Can Bölükbaşı, Selçuk Hakalamaz ve Hasan Demir’in attığı bir birinden güzel goller ile sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldular.

Nazilli Belediyespor 1 günlük izinin ardından Cumartesi günü Nazilli’de tekrar toplanarak 28 Ocak’ta Nazilli Şehir Stadında oynanacak olan grup lideri Fethiyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacaklar.

Teknik Direktör Hasan Şermet, “Antalya’da çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Oyuncularımız burada yaptıkları hazırlık maçlarında maç yapma ve oynama durumlarını artırdılar. 5 günlük kampımızda 3 hazırlık maçı yaptık. İlk maçımızı 3 Lig ekiplerinden Nevşehirspor ile yaptık 2-1 kazandık. İkinci maçımızı 2 lig ekiplerinden Eyüpspor ile yaptık 2-1 kaybettik. Bugün yaptığımız son hazırlık maçımızda da 2 lig ekiplerinden Elazığspor ile yaptık 3-0 kazandık. İyi yoldayız daha da iyi olacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız lider Fethiyespor maçını kazanıp liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyoruz. Oyuncularımız çok hirsli ve istekliler. Bunu başarabilecek güçteler” dedi. (DHA) 







 
Son Eklenen Haberler