Takip Et

SON DAKİKA

Mahalleleri çıktı kendisi kaldı

17 Şubat 2020, Pazartesi 12:24

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 4. Grup'ta ikinci sırada ligi bitiren ve Play-Off oynayan Sultanhisarspor, Amatör Süper Lig'e yükselemezken, 1. Grup'ta mücadele eden iki Sultanhisar takımı Amatör Süper Lig'e yükseldi. İlçe takımı fırsatı teperken, mahalleleri Amatör Süper Lig biletini kaptı.

Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta şampiyon Salavatlı Belediyespor Amatör Süper Lig biletini kaparken, ikinci sırada olup Play-Off'a kalan Atça Belediyespor ise Play-Off şampiyonu olarak Amatör Süper Lig'e yükseldi. Sultanhisarspor ise Play-Off grubunu son sırada bitirmesi nedeniyle gelecek sezon da 1. Amatör Küme'de mücadele edecek.

MAHALLELER YÜKSELİŞTE

Geçen sezon 2. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele eden Atça Belediyespor ligde şampiyon olurken, Salavatlı Belediyespor da ikinci olmuştu ve iki takım da 1. Amatör Küme'ye yükselmişti. Bu sezon da aynı grupta mücadele eden iki Sultanhisar takımı yine ilk 2 sırayı aldı ancak bu sezon şampiyon Salavatlı Belediyespor olurken, ikinci Atça Belediyespor oldu. Sultanhisar takımları kıyasıya mücadele ederken, Sultanhisarspor'un Amatör Süper Lig hasreti ise gelecek sezonlara kaldı. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler